Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Aktivitete

Banka ambicioze në zhvillim

maltin_korkuti__revista_bankieri

“Credins Bank do të jetë gjithnjë një bankë lider në treg, kjo jo vetëm se ne punojmë për të qenë të tillë, por dhe sepse klientët tanë na e kërkojnë të jemi të parët në futjen në tregun shqiptar të produkteve më të përparuara financiare. Njohja e klientit dhe parapritja e nevojave të tij me […]

Lexo më shumë

Credins bank mbështet financiarisht fushën e sportit!

Në këtë kuadër me rastin e hapjes së sezonit sportiv, Credins bank mbështeti federatën shqiptare të basketbollit. Presidenti i Federatës Shqiptare të Basketbollit (FSHB) z. Ponari, gjatë fjalës së tij  përshëndetëse, mbajtur në konferencën për shtyp, vlerësoi Credins bank si një nga partnerët dhe mbështetësit kryesor në zhvillimin e këtij kampionati të rëndësishëm. Credins bank […]

Lexo më shumë

Credins, banka e tretë në vend

Credins, banka e tretë në vend. Nisur nga burimet dhe publikimet e Televizionit Scan, mbështetur nga të dhënat e paadituara nga Shoqata e Bankave, bankat në vendin tonë kanë pasur rritje edhe këtë vit, ku Banka Kombëtare Tregtare zotëron vendin e parë me një total aktivesh prej 359 miliard lekësh apo 26.25% të tregut sipas […]

Lexo më shumë

1 2 3 4 5 9
Top