Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Aktivitete

Përfitime Ekstra

Të gjithë JU që jeni përdorues të kartës VISA debiti apo krediti të CREDINS bank, përfitoni falas sigurimin e Jetës dhe të Overdraftit nga shoqëria e sigurimeve SiCRED. Gjithashtu do të përfitoni zbritje deri në 50% për shërbimet mjekësore, diagnostikim apo ndërhyrje kirurgjikale në klinikat apo spitalet private më cilësore në Shqipëri, pjesë e rrjetit […]

Read more

1 8 9 10
Top