Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Aktivitete

Credins shpërblen punonjësit, shpërndahet fondi “Jeta me kursim”

“Credins Bank” zhvilloi të premten ceremoninë e shpërndarjes së përfitimeve nga fondi “Jeta në kursim”. Drejtori i përgjithshëm, Maltin Korkuti, tha se burimet njerëzore janë ndër vlerat më të çmuara të ngritura gjatë viteve në Credins Bank dhe motivimi i stafit do të ngelet një prioritet. Fondi “Jeta në kursim” është krijuar në kompaninë e […]

Lexo më shumë

Artistët e Përzgjedhur për fazën e dytë të konkursit NJË BANKË PËR ARTIN – NJË SKULPTURË MË SHUMË PËR TIRANËN

veprat-nje-skulpture-me-shume-per-tiranen

Juria e Konkursit  NJË BANKË PËR ARTIN – NJË SKULPTURË MË SHUMË PËR TIRANËN, bëri përzgjedhjen e tre veprave që do të vazhdojnë  në fazën e dytë të konkursit deri në përzgjedhjen e veprës finale që do të instalohet në pranverë të vitit 2017 në  hapësirën në hyrje të selisë qendrore të Credins bank në […]

Lexo më shumë

Juria e konkursit ” Nje skulpture më shumë për Tiranën”

Në kuadër të konkursit  “NJË BANKË PËR ARTIN – Një skulpturë më shumë për Tiranën” Credins bank prezanton anëtarët e jurisë të cilët do të vlerësojnë projektet e prezantuara. Juria përbëhet nga:   Zoti Maltin Korkuti                         Drejtor i Përgjithshëm i Credins Bank Zonja Monika Milo                         Zv. Drejtore e Përgjithshme e Credins Bank […]

Lexo më shumë

1 2 3 9
Top